Sundsvalls Partihandel AB

Direktimport av Trädgårdsartiklar och Heminredning sedan 1987

Din grossist inom heminredning

Sundsvalls Partihandel är grossist inom heminredning som erbjuder ett brett produktsortiment från hela världen. Perfekt för dig som vill förgylla ditt hem med det lilla extra eller det offentliga rummet med vacker och fantasifull heminredning.  Vi gör det enkelt att finna och köpa in det ni behöver för era kunder bland vårt breda sortiment med över 1000 produkter. Vi är en heminredningsgrossist som kan erbjuda allt från belysning och mindre möbler passande t.ex. för hallen till flera olika dekorationer som mattor, tavlor och mindre inredningsdetaljer såsom doftljus och konstväxter.  

Direktimport

Vi direktimporterar från hela världen vilket gör att vi kan hålla priserna på en rimlig nivå. Dessutom designar vi även en hel del saker själva, därför kan ni vara säkra på att alltid finna något unikt bland våra produkter.  

Se er omkring bland de olika produktkategorierna i lugn och ro, välj och beställ sedan direkt! Nästan alla våra produkter finns i vårt lager i Sundsvall, vilket innebär att vi kan leverera snabbt till hela Sverige och ni får leverans inom ett par dagar.

Sundsvalls Partihandel nås via: 

Telefon: 060- 15 35 00

Fax: 060-15 35 30

Mobil: 070- 224 5 33

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.